torstai 9. huhtikuuta 2015

Synnytystuskia

Olen Anna, tämän blogin perustaja. Hienoa ja aika jännittävää, että löysit tiesi tänne. Tervetuloa mukaan. Tässä ensimmäisessä postauksessani löydät tietoa siitä, kuinka kaikki tämä oikeastaan alkoikaan.

Olen syntynyt vuonna 1996, lukion piakkoin suorittanut ja suureen maailmaan pyrkivä nuori nainen. Ehta stadilainen, vaikkakin vähän outo sellainen. Tärkeintä minulle ovat kaikenkarvaiset eläimet ja lukeminen, näin harrastuksina.

Olen aina halunnut ilmaista itseäni jollakin tavalla, oli se sitten piirtäen, laulaen tai näytellen. Tosin on pakko myöntää, etten osaa mitään näistä järin hyvin. En usko osaavani kirjoittaa niin hyvin kuin haluaisin, mutta toivon tämän uuden projektini auttavan asiaa hieman. Se, pidätkö kirjoitustavastani, on oma päätöksesi. Blogin perustin 9.4 väyläksi ilmaista itseäni uudella tavalla. En aio kirjoittaa arjestani, sillä haluan pitää osan elämääni itselläni. En toisaalta myöskään usko, että juuri sinä, hyvä lukijani, innostuisit lukemaan postauksia vaatteistani tai siitä, kuinka tänään on hirveä bad hair day. Se ei ole minun juttuni.

Mistä tässä blogissa sitten kirjoitetaan? Kirjoista ja lukemisesta enimmäkseen, uskoisin. Lisäksi elämääni kuuluvat oleellisesti nelijalkaiset kaviolliset ystäväni, jotka esittelen "Elämäni eläimet" -osiossa. Haluaisinkin teiltä (mahdollisilta) lukijoiltani kommenttia siitä, mahtuvatko nämä kaksi asiaa samaan blogiin, onko täällä tilaa koko elämälleni? Näiden pääteemojen lisäksi postauksia ilmaantuu varmasti kaikista niistä aiheista, jotka koen tärkeiksi jakaa kanssanne. Tässäkin asiassa toivon teiltä aktiivisuutta, sillä on vaikea muokata omaa tekemistään, jos ei tiedä, mihin suuntaan muutoksen pitäisi tapahtua.

Yritän panostaa blogissani laatuun enemmän kuin määrään, joten voi olla, että kiireisimpinä aikoina postauksia on harvemmin. Yritän kuitenkin parhaani sen suhteen, että ne lukijat, jotka pysyvät ajatuksenjuoksussani mukana, saisivat ajallaan taas nauttia niistä hienoista ideoista, jotka pulpahtavat päästäni mitä kummallisimmissa yhteyksissä ja aivan vääriin vuorokaudenaikoihin.

Eniten blogihankkeessani mietityttää se, kuinka voinkaan pitää omia ajatuksiani merkityksellisempinä kuin jonkun toisen. Mikä oikeus minulla on ilmaista mielipiteeni? Mihin suuntaan blogi lopulta kääntyykään? Onneksi näihin kysymyksiin ei tarvitse löytää vastausta, ainakaan vielä. Haluan pitää tämän kanavana, jonne voin purkaa niitä ajatuksia, jotka pyörivät mielessäni. Ne eivät aina ole valmiiksi jäsentyneet tai selkeät, joten pahoittelen sitä jo etukäteen. Mutta kenen ajatukset oikeastaan olisivatkaan valmiiksi pureskeltuja, kun ne tarjoillaan muille? Muita blogissa sivuttavia aiheita voivat olla esimerkiksi omaa sydäntäni lähellä olevat ympäristöasiat, käsityöt ja partiotoiminta.

Lisää minusta voit (piakkoin) lukea yläpalkin "Minusta itsestäni"-palkista. Tervetuloa mukaan Matkalle!

Tie vain jatkuu jatkumistaan
ovelta mistä sen alkavan näin.
Nyt se on kaukana edessäpäin,
jos voin, sitä joudun seuraamaan
jaloin uupunein vaeltaen
kunnes se taas tien suuremman kohtaa
paikassa johon moni polku johtaa.
Mihin sitten? Tiedä en.

(J.R.R Tolkien: Sormuksen ritarit)

PS. Olisi mukavaa kuulla siitä, kuinka eksyit tänne. Kommentoi alle, jos uskallat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti